10 en 17 daagse Elvis Trips fan-reizen  in 2024 en 2025

Op 16 augustus 2024 is het al weer 47 jaar geleden dat Elvis is overleden. Deze gebeurtenis was een schok voor de gehele muziekwereld en natuurlijk voor zijn fans. Op de dag dat Elvis overleed, bevond hij zich gelukkig op zijn eigen landgoed, Graceland in Memphis. Jaarlijks herdenken nu duizenden fans van over de gehele wereld zijn sterfdag in de stad Memphis. Dit jaar reizen ook wij weer naar Memphis en jij kunt daar bij zijn. We reizen dit jaar nog van 05-08-2024 t/m 21-08-2024 (17 dagen) en de najaarsreis 25 september t/m/ 04 oktober (10 dagen).Tevens is de inschrijving geopend voor de komende Elvis Birthday reis. Wij bieden hier een tweetal reizen voor aan, de 17 daagse reis van 29-12-2024 t/m 14-01-2025 en een 10 daagse reis van 05-01-2025 t/m 14-01-2025. 

Daarnaast is inschrijven vanaf nu ook mogelijk voor de reizen van 22-05-2025 t/m 31-05-2025,, 05-08-2025 t/m 21-08-2025 en 24-09-2025 t/m 03-10-2025.


Wij brengen dan bezoeken aan de belangrijkste hotspots uit het leven van Elvis, zowel in Memphis als ook daarbuiten. Zoals bijvoorbeeld een bezoek aan zijn geboorteplaats Tupelo, maar ook plaatsen als Dyess, Bon Aqua en Nashville staan op het programma.
Van over de gehele wereld komen de muziekliefhebbers naar Memphis: de stad van de Mississippi-blues en rock-‘n-roll. Memphis is muziek. Een bezoek aan Bealestreet is dan ook zeker de moeite waard, de ‘geboorteplaats van de blues’. En nog steeds swingt Beale er op los. Maar Memphis is meer dan alleen muziek. Memphis is rijk aan historie, maar voor een deel van deze historie moet u wel snel zijn om deze nog te kunnen zien. Memphis is hard bezig te vernieuwen en dat doen ze heel drastisch. Veel historie dreigt dan ook te verdwijnen. Ook is men begonnen de historie van de Amerikaanse burgeroorlog en de slavenhandel, uit te wissen. Dit onder grote druk van diverse groeperingen in Amerika. Pak dus die kans en zie het oude Memphis nog, voor het te laat is.


Bloemstuk voor Elvis namens Elvis Trips tijdens Elvisweek 2024


Elvis Trips / Elvis Presley Blvd plaatst wederom een prachtig bloemstuk in de 'Meditation Garden'op Graceland, tijdens Elvis week 2024.


Veel mensen hebben ook dit jaar weer een mooi bedrag gedoneerd voor het jaarlijkse bloemstuk in de Meditation Garden op Graceland, tijdens Elvisweek in augustus. Het bloemstuk, dat uit vier verschillende bloemstukken gekozen werd door volgers en leden van Elvis Trips en Elvis Presley Blvd. zal op 12 augustus 2024 worden geplaatst nabij het graf van Elvis en zijn familie.
Het bloemstuk is geheel in de gedachtegoed van Elvis gemaakt. Het is een patriotistisch stuk, met blauwe, witte en rode bloemen welke een op verweerd hout geschilderde Amerikaanse vlag omlijsten.


Elvis Trips bedankt via deze weg alle mensen die weer trouw hebben gedoneerd om de plaatsing van dit bloemstuk wederom mogelijk te maken.Een 10 of een 17 daagse reis, wat is het verschil?

Tijdens onze 10 daagse reizen mag u voor het programma van de reis nagenoeg hetzelfde verwachten als tijdens de 17 daagse reis. Het enige verschil is dat er in de 10 daagse reizen geen evenementen zijn opgenomen, simpelweg omdat Graceland in die tijd geen speciale evenementen aanbied.

Behalve tijdens de reis in januari, waar wel een concert op Graceland is opgenomen. Daarnaast beginnen we de 10 daagse reis in Nashville en rijden vanaf hier naar Memphis, alwaar tevens het einde is van de 10 daagse reis.


Inschrijfformulier onderaan deze pagina 


 


 

Wat mag u verwachten bij de 10 daagse en de 17 daagse reizen in januari, mei, augustus tijdens Elvisweek en september / oktober en waar moet je rekening mee houden?


Wat mag u verwachten tijdens de 10 daagse en de 17 daagse reizen;


* De prijs is standaard per persoon en op basis van twee personen op een tweepersoonskamer. Drie of meer persoonskamers 

 zijn beschikbaar met een korting. Éénpersoonskamers zijn ook beschikbaar, maar zijn zoals gewoonlijk de duurste kamers.
* Vlucht naar en van Memphis
* Transport ter plaatse van luchthaven naar hotel en van hotel naar luchthaven
* Overnachtingen met Amerikaans ontbijt
* Vervoer ter plaatse
* Entreetickets voor ;

   Graceland ( Ultimate VIP)
   Sun Studio
   Tupelo
   RCA B Studio (alleen bij 17 daagse reis)
   Country Music Hall of Fame (alleen bij 17 daagse reis)
   Johnny Cash Hideaway Farm (alleen bij 17 daagse reis)
   Dyess

   Diverse sightseeing tours in Memphis, Tupelo en bij de 17 daagse reis ook Nashville en Hendersonville,
   Nog veel meer
* Informatie pakket
* Elvis Presley Blvd T-shirt (alleen bij de augustusreis)
* 2 keer diner bij de 17 daagse reis (1 x diner bij de 10 daagse reis)
* 1 keer lunch  in Tupelo tijdens één van onze excursies
* Deskundige Nederlandstalige hulp,EHBO  en begeleiding ter plaatse


NIET INBEGREPEN in de reissom:
* Middag- en Avondmaal (mits aangegeven)
* Extra museumbezoeken ( bezoeken in de vrije tijd)
* Fooien
* Verzekeringen 

* Esta aanvraag á €35 per persoon 


Hieronder vind u ons inschrijfformulier dat u kunt invullen en opsturen per post, maar u kunt het ook digitaal verzenden. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via elvistrips@outlook.com.  


N.B. Reist u met meerdere personen in uw groep, dan dienen alle personen hun eigen formulier in te vullen. Dus 1 formulier per persoon.
Vergeet ook niet een kopie van uw paspoort mee te sturen. Dit mag digitaal via info@elvistrips.com of per post naar;

Elvis Trips
Burgemeester Dekkingstraat 1
2959BC  Streefkerk


E-mailen
Bellen