10 en 17 daagse Elvis fanreizen  in 2024


Op 16 augustus 2024 is het al weer 47 jaar geleden dat Elvis is overleden. Een gebeurtenis die een schok was voor de gehele muziekwereld en natuurlijk voor zijn fans. Op de dag dat Elvis overleed, bevond hij zich gelukkig op zijn eigen landgoed, Graceland in Memphis. Jaarlijks herdenken nu duizenden fans van over de gehele wereld zijn sterfdag. Dit jaar reizen ook wij weer naar Memphis en jij kunt daar bij zijn. We reizen van 05-08-2024 tot en met 21-08-2024 en brengen dan een bezoek aan de belangrijkste hotspots uit het leven van Elvis, zowel in Memphis als ook daarbuiten. Zoals bijvoorbeeld een bezoek aan zijn geboorteplaats Tupelo, maar ook plaatsen als Dyess, Bon Aqua en Nashville staan op het programma.
Van over de gehele wereld komen de muziekliefhebbers deze maand weer naar Memphis: de stad van de Mississippi-blues en rock-‘n-roll. Memphis is muziek. Een bezoek aan Beale Street is dan ook zeker de moeite waard, de ‘geboorteplaats van de blues’. En nog steeds swingt Beale er op los. Maar Memphis is meer dan alleen muziek. Memphis is rijk aan historie, maar voor een deel van deze historie moet u wel snel zijn om deze nog te kunnen zien. Memphis is hard bezig te vernieuwen en dat doen ze heel drastisch. Veel historie dreigt dan ook te verdwijnen. Ook is men begonnen de historie van de Amerikaanse burgeroorlog en de slavenhandel, uit te wissen. Dit onder grote druk van diverse groeperingen in Amerika. Pak dus die kans en zie het oude Memphis nog, voor het te laat is.


Naast deze 17 daagse reis tijdens Elvisweek in augustus, bieden wij in 2024 ook twee 10 daagse reizen aan, in januari en mei.

Tijdens deze 10 daagse reizen mag u voor het programma van de reis nagenoeg hetzelfde verwachten als tijdens de 17 daagse reis. Het enige verschil is dat er in de 10 daagse reizen geen evenementen zijn opgenomen, simpelweg omdat Graceland in die tijd geen speciale evenementen aanbied.

Behalve tijdens de reis in januari, waar wel een concert op Graceland is opgenomen. Daarnaast beginnen we de 10 daagse reis in Nashville en rijden vanaf hier naar Memphis, alwaar tevens het einde is van de 10 daagse reis.


Inschrijfformulier onderaan deze pagina 


 


 

Elvis Trips Promo video

Ook in 2024 is dit weer ons hotel tijdens Elvis Week.


Wat mag u verwachten bij de 10 daagse en de 17 daagse reizen in januari, mei en augustus tijdens Elvisweek, en waar moet je rekening mee houden?


Onderstaande lijst zit standaard in de reissom voor zowel de 10 daagse als de 17 daagse reis;


* De prijs is standaard per persoon en op basis van twee personen op een tweepersoonskamer. Drie of meer persoonskamers 

 zijn beschikbaar met een korting. Éénpersoonskamers zijn ook beschikbaar, maar zijn zoals gewoonlijk de duurste kamers.
* Vlucht naar en van Memphis
* Transport ter plaatse van luchthaven naar hotel en van hotel naar luchthaven
* Overnachtingen met Amerikaans ontbijt
* Vervoer ter plaatse
* Entreetickets voor ;

   Graceland ( Ultimate VIP)
   Sun Studio
   Tupelo
   RCA B Studio
   Country Music Hall of Fame
   Storytellers Museum
   Dyess

   Diverse sightseeing tours
   Nog veel meer
* Informatie pakket
* Elvis Presley Blvd T-shirt
* 2 keer diner bij de 17 daagse reis (1 x diner bij de 10 daagse reis)
* 1 keer lunch tijdens één van onze excursies
* Deskundige Nederlandstalige hulp,EHBO  en gidsen ter plaatse


NIET INBEGREPEN in de reissom:
* Middag- en Avondmaal (mits aangegeven)
* Extra museumbezoeken ( bezoeken in de vrije tijd)
* Fooien
* Verzekeringen 

* Esta aanvraag á €35 per persoon 

Hieronder vind u ons inschrijfformulier dat u kunt invullen en opsturen per post, maar u kunt het ook digitaal verzenden. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via elvistrips@outlook.com.  


N.B. Reist u met meerdere personen in uw groep, dan dienen alle personen hun eigen formulier in te vullen. 


E-mailen
Bellen